Indigna’t!

Des de l’assemblea d’indignats de La Barceloneta, com a assemblea de barri que li vol donar continuitat al moviment del 15M al territori, convoquem el dimarts 14 a les 18 per sortir i anar plegades a la convocatòria d’acampada del dia 14 al Parlament.

Portarem cassoles per fer-nos sentir, abans de sortir cap allà, farem una petita cercavila pel barri, per difondre perquè anem allà i convidar a més veïns a que es sumin.

El dia 15 aturarem l’entrada de parlamentaris al Parlament. No volem les retallades que està plantejant la Generalitat pels nostres drets bàsics, la salut, l’educació; no podem permetre que s’aprovi la llei omnibus (que és més aviat un obús).

Les retallades no tenen support social.

La democràcia es construeix cada dia, i no volem que aquells que es diuen els nostres representants acordin en el nostre nom pactes que defensen només els seus interessos.

Dimarts anem juntes des del barri, i allà ens trobarem amb altres barris. Si no ens deixen passar, perquè la gent lis fem por, perquè han decidit vulnerar el dret a la protesta. Acamparem el més a prop de les portes possibles. Però si no volem que hi estiguem, de cap manera, no ens esgotarem dimarts:

Dimecres al matí tenim una cita per aturar el parlament!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s